GALEX - 50 éves lett az olasz siló gyártó, a CTS
CTS Siló

50 éves a CTS CALVINSILOS:

az úttörő a siló gyártásban

Az olasz siló gyártó új mérföldkövet ünnepel

Olaszország, 2023. november – Az olasz mezőgazdasági tárolási megoldások piacának egyik vezetője, a CTS CALVINSILOS, büszkén ünnepli 50. évfordulóját. Az 1973-ban alapított, családi tulajdonban lévő vállalat fél évszázados tapasztalattal rendelkezik a siló gyártás területén, különösen az üvegszálas silók piacán.

A CTS CALVINSILOS: innováció a takarmány tárolásában

A cég három különböző típusú silót gyárt, amelyeket a takarmány tárolás és a baromfitartás igényeihez igazítanak. A monolitikus silók (S.M.), a függőleges illesztésű silók (S.I. és S.E.I. a konténerhez), valamint a vízszintes illesztésű silók (S.M.E.) mind helyben, az észak-olaszországi üzemben készülnek. A tartó lábak tűzihorganyzott vascsövekből készülnek, hogy hosszú távon is ellenálljanak a rozsdásodásnak, ezáltal biztosítva a takarmány hosszú távú, biztonságos tárolását.

A silók kialakítása lehetővé teszi, hogy a különböző típusú takarmányokat, mint például folyadékokat, baromfi takarmányt, port, pelleteket, gabonát, cukrot, lisztet, vegyi anyagokat, műtrágyát, ásványi sókat és emberi fogyasztásra szánt élelmiszereket is tároljanak.

Globális elismertség: a CTS CALVINSILOS silói a világ számos pontján

A CTS CALVINSILOS nemzetközi sikerét az éves szinten több ezer siló gyártása és szállítása bizonyítja, olyan országokba, mint Franciaország, Anglia, Dánia, Svájc, Ausztria, Lengyelország, Magyarország, Szerbia, Görögország, Törökország, Moldova, Portugália, Spanyolország, Lettország, Cseh Köztársaság és Románia.

Az ünnepi évforduló alkalmából a vállalat vezetősége és munkatársai büszkén tekintenek vissza az elmúlt évtizedekre, és köszönetet mondanak mindazoknak, akik hozzájárultak a vállalat sikeréhez. A siló és takarmány tárolási megoldások terén szerzett mély szakértelmükkel a CTS CALVINSILOS továbbra is azon dolgozik, hogy a következő 50 évben is piacvezető szerepet töltsön be.

Gratulálunk a CTS-nek, és még egyszer boldog születésnapot!

 

2023.11.09.