2021.08.05 - Elindult az új GALEX Sunbird világítás forgalmazása | GALEX Hungária Kft.

Elindult az új GALEX Sunbird világítás forgalmazása

Újabb termékkel bővült cégünk termékpalettája. Mostantól új alternatívaként elérhetők a GALEX Sunbird Luminaire és Aviary Light modelljei.

A SUNBIRD® LED-es lámpatest a modern baromfitenyésztők számára a legstabilabb, leghatékonyabb és legtartósabb terméket kínálja. A világszerte megbízható, az iparágban vezető 185 Lumen per Watt, 100 000 óra plusz élettartam és 5 év garancia teszi a SUNBIRD®-t a megfelelő választássá.

Előnyei:

  • Energia megtakarítás (185lm/W hatékonyság)

A SUNBIRD® lámpatest akár 90%-kal energiatakarékosabb a hagyományos izzólámpákhoz képest, így hatalmas energiamegtakarítást és a szén-dioxidkibocsátásának csökkentését kínálja.

  • Gyors és egyszerű beszerelés

A SUNBIRD® rendszer kifejlesztése során a könnyű telepíthetőség volt a legfontosabb szempont. A lámpa közvetlenül egy kerek 50 mm-es csatlakozódobozra rögzíthető (az alaplemez testreszabása lehetséges), vagy felfüggeszthető.

  • IP69K & vegyi védelem

Minden SUNBIRD® lámpatest szigorú tesztelésen esett át, hogy tökéletesen ellenálló legyen a porral, vízzel, valamint a vegyi anyagokkal szemben (pH 1-13).

  • Feszültség védelem

Az ipari 48 V-os tápegység védelmet nyújt a túlterhelés, túlfeszültség és rövidzárlat ellen.

  • Tartósság (>100 000 óra)

A SUNBIRD® lámpatestekre 5 év gyártói garancia vonatkozik, legalább 100 000 órás névleges élettartammal (Lumen teljesítmény 70% 0 100khrs).

 

További információk ITT.